top of page
Zenuwstelselregulatie, Verbinden met de natuur, overlevingsmodus, Verlichting, Praktijk Voelgroei: Lichaamsgerichte Holistische Therapie en Reiki

Lichaamsgerichte Holistische Therapie

Kom uit de overlevingsmodus, leer jouw zenuwstelsel reguleren en activeer jouw zelfhelend vermogen door middel van Lichaamsgerichte Holistische Therapie.

Lieve vrouw,

Lichaamsgerichte Holistische Therapie is voor jou wanneer je o.a.:
 
Veel stress en spanning ervaart; Burn-out bent; Moeite hebt met emotieregulatieOnverklaarbare fysieke ongemakken hebt; Veel piekert/in je hoofd zit; Veel angst ervaart; In terugkerende patronen blijft hangen; Slaapproblemen hebt; Het leven je (vaak) overkomt; Geen of weinig contact hebt met jouw gevoelswereld; Vastzit in een vecht-, vlucht-, bevries- of pleasemodus; Altijd op je hoede bent; Geen rust ervaart; Moeilijk kunt verbinden met anderen of Weinig zelfvertrouwen hebt
 
én je hier voor eens en voor altijd een einde aan wilt maken! 

Eerst (veilig) voelen, dan groeien!
Milou Glasbergen van Praktijk Voelgroei, Lichaamsgericht Therapeut, Holistisch Therapeut, Reiki Master
Lichaamgerichte behandeling bij Praktijk Voelgroei

Wat houdt een traject bij Praktijk Voelgroei in?

In dit traject begeleid ik jou in 6 sessies in jouw helingsproces door middel van Lichaamsgerichte Holistische Therapie op het gebied van het bewustmaken en reguleren van jouw zenuwstelsel,  het activeren van jouw zelfhelend vermogen, het thuiskomen bij jezelf en in contact komen met jouw gevoelswereld, het losmaken van energetische blokkades en het in beweging laten komen van jouw emoties.

Werken vanuit een holistisch oogpunt, dat is waar ik voor sta. Ik behandel een klacht vanuit de werkelijke oorzaak in plaats van de symptomen. Holisme als levensovertuiging gaat uit van het feit dat alles in het leven met elkaar verbonden is. Ook jouw lichaam, geest, ziel, energie en emoties. Deze niveaus werken met elkaar samen. Wanneer één van de holistische niveaus uit balans is, zal dit effect hebben op de andere niveaus. Hoe iets of iemand is, zich gedraagt, zich voelt, zich uit, zich beweegt, is gevormd door alles wat er in het heden en verleden is gebeurd en invloed heeft of heeft gehad op dit geheel. Meer weten? Lees deze blog.

Om te gaan voelen (en loslaten), heb je je veilig te voelen in je lichaam. Hoe veiliger je voelt, hoe meer je kunt loslaten dat jou niet dient en hoe dichter je bij jouw kern komt. Als leidraad hiervoor maak ik daarom dankbaar gebruik van de inzichten uit de Polyvagaaltheorie: de theorie die ervan uitgaat dat ons zenuwstelsel verschillende verdedigingsmechanismen en -strategieën kent wanneer we stress/trauma ervaren. 

Iedereen bezit een innerlijke wijsheid om zichzelf te helen, om van daaruit te groeien en te ontwikkelen. We zijn dit gaandeweg alleen een beetje kwijtgeraakt; afgescheiden van onze natuur.  De huidige maatschappij is hier een grote spiegel van. Ons lichaam heeft ons zoveel moois te vertellen, maar ons hoofd neemt het maar al te graag over. We hebben gebeurtenissen niet alleen rationeel te verwerken, maar ook fysiek, emotioneel en energetisch. Dit vindt plaats in ons lichaam. 

Wat kan ik verwachten?

Voor dit traject vraag ik jou een holistische zelfanalyse in te vullen. Tijdens het traject maak ik gebruik van de volgende methodieken: Reiki, Innerlijk kindwerk, Somatische oefeningen, Geleide bodyscans en Meditaties,  Visualisaties, Ademhalingsoefeningen, (Familie) Opstellingen, Mentale Coaching, EFT (Emotional Freedom Technique) en andere loslaatmethodieken. Dit gebeurt grotendeels terwijl jij op de behandeltafel of op de grond op een matje ligt, waar ik co-reguleer door subtiele aanrakingen van jouw lichaam. 

Naast dit alles ontvang je oefeningen die je thuis zult gaan gebruiken, sta ik tussendoor ook altijd klaar voor jouw vragen, om je een hart onder de riem te steken of als cheerleader bij jouw doorbraken. 

Dit traject bestaat uit 6 sessies van 75-90 minuten.

De investering in jezelf bedraagt € 755, - (incl. BTW).

Het is mogelijk het bedrag in meerdere termijnen te betalen. Bijv. 2 x € 377, 50 of 4 x  € 188,75.

IMG_0657.jpeg
“Ik kan nu beter bij mijn emoties, kan écht ontspannen en geniet weer van de kleine dingen. Ik voel weer en ik voel me vooral weer vrij. Ik ben klaar voor de wereld en vooral de rest van mijn helingsproces.."
"Ik dank je enorm voor mij helpen op dit pad. De juiste vragen, de juiste processen; het aanraken en doorvoelen van een paar trauma's/energieblokkades zodat ik daarna mijn eigen huiswerk kon doen."
“Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Milou. Ze heeft een ontzettende warme uitstraling en heeft mij altijd gehoord en gezien laten voelen."

Vragen?

Bel

+31 6 537 23 420

E-mail 

Volg

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
bottom of page