top of page

Diensten en tarieven 
Holistische Therapie, Lichaamsgerichte Behandeling, Coaching en Reiki

Praktijk Voelgroei biedt Holistische Therapie, Lichaamsgerichte Behandeling, Coaching en Reiki aan.  Vind onderstaand de vormen van de diensten en tarieven. Staat jouw vorm  er niet tussen, maar heb je wel het idee dat ik jou dit zou kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op!
 

Een gratis en vrijblijvende kennismaking of één van de onderstaande diensten* kun je via deze knop direct inplannen in mijn agenda: 

* Bij het afnemen van een dienst van Praktijk Voelgroei ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Informeer naar mijn zakelijke tarieven.

52d2f3fa-a1c3-4c2f-ad4d-ca907fa2f1b3.jpeg

Holistische Therapie & Lichaamsgerichte Behandeling (incl. Reiki)

Praktische Holistische Coaching & Begeleiding

Reiki

Losse sessie

(90 minuten) -

€ 99,-

Trajectpakket 3 sessies

€ 289,-

Trajectpakket 6 sessies

€ 579,-

Trajectpakket 10 sessies

€ 969,-

Trajectpakket 8 weken

(90 minuten per week) -

€  599,-

Trajectpakket 12 weken

(90 minuten per week) -

€  889,-

Trajectpakket 16 weken

(90 minuten per week) -

€  1179,-

Reikiontspanningssessie

 (75 minuten) -

€ 79,-

Reiki afstandsbehandeling

(45 minuten) -

€ 49,-

Reiki 'opschoon'traject

5 sessies 

 (75 minuten per sessie) -

€ 389,-

Karma-/studententarief: Wil je graag door mij begeleid en/of behandeld worden maar heb je (nu) niet de (volledige) financiële middelen? Geen probleem, neem contact met mij op en we komen er samen wel uit.

Holistische lagen

Vergoeding?

Mijn Lichaamsgerichte Holistische Therapie, Coaching en Reiki sessies worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Nu kan ik me voorstellen dat het best even een investering is als particulier zijnde. Een investering in jezelf kost wat geld, maar levert altijd iets op.

Naast dat je de sessies zelf kunt financieren, bestaan er ook opties om jouw coach- en behandelsessies vergoed te krijgen. Jouw werkgever heeft hoogstwaarschijnlijk opleidings- en ontwikkelingsbudgetten, preventie-, 'eigen keuze'- of vitaliteitsbudgetten beschikbaar en vaak zijn zij bereid de kosten van een persoonlijk ontwikkeltraject te vergoeden. 

Ben je (gedeeltelijk) uitgevallen in verband met verzuim? Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft jouw werkgever zelfs een plicht om jou te ondersteunen bij wat bijdraagt aan preventie of het herstel en een toekomstige duurzame inzetbaarheid. Ik help je graag om het gesprek met jouw werkgever aan te gaan. 

bottom of page