top of page
Natuur, Holistische Therapie, Lichaamsgerichte Behandeling, Reiki, Praktijk Voelgroei

Diensten en tarieven 
Lichaamsgerichte Holistische Therapie & Reiki

Praktijk Voelgroei biedt Lichaamsgerichte Holistische Therapie, Reiki Behandelingen én Reiki Cursussen aan.  Vind onderstaand de vormen van de diensten en de tarieven. Staat jouw vorm  er niet tussen, maar heb je wel het idee dat ik jou dit zou kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op!
 

Een gratis en vrijblijvende kennismaking of één van de onderstaande diensten* kun je via deze knop direct inplannen in mijn agenda: 

* Bij het afnemen van een dienst van Praktijk Voelgroei ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Lichaamsgerichte Holistische Therapie (incl. Reiki)

Losse sessie

(75-90 minuten) -

€ 111,-

Trajectpakket 3 sessies

€ 309,-

Trajectpakket 6 sessies

€ 599,-

Trajectpakket 10 sessies

€ 999,-

Reiki Behandeling

Reiki Behandeling Los

 (60-75 minuten) -

€ 79,-

Reiki Traject (Boost)

5 Behandelingen  -

€ 369,-

Karma-/studententarief: Wil je graag door mij begeleid en/of behandeld worden maar heb je (nu) niet de (volledige) financiële middelen? Geen probleem, neem contact met mij op en we komen er samen wel uit.

Reiki Cursussen

Reiki 1 Cursus

 (Ongeveer 1,5 dag) -

In groepsverband:

€ 250,-

Individueel:

€ 300,-

Reiki 2 Cursus

(Ongeveer 1,5 dag) -

In groepsverband:

€ 275,-

Individueel:

€ 325,-

Holistische lagen

Vergoeding?

Mijn Lichaamsgerichte Holistische Therapie, Reiki Behandelingen en Cursussen worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Nu kan ik me voorstellen dat het best even een investering is als particulier zijnde. Een investering in jezelf kost wat geld, maar levert altijd iets op.

Naast dat je de sessies zelf kunt financieren, bestaan er ook opties om jouw therapie- en behandelsessies vergoed te krijgen. Jouw werkgever heeft hoogstwaarschijnlijk opleidings- en ontwikkelingsbudgetten, preventie-, 'eigen keuze'- of vitaliteitsbudgetten beschikbaar en vaak zijn zij bereid de kosten van een persoonlijk ontwikkeltraject te vergoeden. 

Ben je (gedeeltelijk) uitgevallen in verband met verzuim? Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft jouw werkgever zelfs een plicht om jou te ondersteunen bij wat bijdraagt aan preventie of het herstel en een toekomstige duurzame inzetbaarheid. Ik help je graag om het gesprek met jouw werkgever aan te gaan. 

bottom of page