top of page
Praktijk Voelgroei: Lichaamsgerichte Holistische Therapie & Reiki, jezelf weer leren voelen

Werk met mij

Vanuit Praktijk Voelgroei biedt Milou Glasbergen liefdevolle en intuïtieve begeleiding in de vorm van Lichaamsgerichte Holistische Therapie, Reiki Healings en Reiki Cursussen voor de bewuste vrouw die zichzelf weer (veilig) wil voelen.  

Wanneer je veel stress ervaart, onverklaarbare pijnen en spanningen hebt, een laag libido hebt, in een depressie zit en/of burn-out bent en je jezelf niet meer kunt voelen betekent dit niet dat jij 'kapot' of 'gebroken' bent, maar dat jouw zenuwstelsel is gedisreguleerd. Wanneer jouw zenuwstelsel is gedisreguleerd en in overlevingsmodus staat, heeft dit ook directe negatieve invloed op o.a. jouw immuunsysteem, hormonale systeem, maag-darmstelsel en lymfatisch systeem en op alle holistische niveaus: mentaal, energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel (zingeving). Hoog tijd dus dat je hieruit komt!

Check hieronder gauw hoe mijn begeleidingsaanbod in het reguleren van jouw zenuwstelsel en stimulatie van jouw zelfhelend vermogen op alle holistische niveaus eruit ziet. 

Voel je welkom om een gratis en vrijblijvend matchgesprek in te plannen.

Praktijk Voelgroei: Eerst (veilig) voelen, dan groeien.

Milou Glasbergen van Praktijk Voelgroei - Lichaamsgerichte Therapie & Reiki
Natuurgeneeswijzen, Lichaamgerichte Holistische Therapie en Reiki

Plan direct een matchgesprek of neem contact op

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Heb je een vraag naar aanleiding van mijn aanbod? Plan direct een matchgesprek via de knop of neem  via onderstaand formulier contact met me op en dan bel ik je zo snel mogelijk terug! 

Bedankt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

bottom of page