top of page
Natuur - Foto van Milou Glasbergen - Praktijk Voelgroei: Lichaamsgerichte Holistische Therapie en Reiki

Welkom bij Praktijk Voelgroei

Lichaamsgerichte Holistische Therapie, Reiki Behandelingen & Reiki Cursussen

Voor de bewuste vrouw die zichzelf weer (veilig) wil voelen

Lieve vrouw,

Je bent hier niet zonder reden beland. Je bent hier beland, omdat je het contact met jezelf wilt verdiepen, een persoonlijk thema wilt aankijken en/of omdat je er klaar mee bent om jouw leven te leiden vanuit een overlevingsmodus en een aanhoudend onveilig gevoel. Je bent er klaar mee geleefd te worden en op je hoede te zijn. Je hebt bijvoorbeeld aanhoudende spanningsklachten die alsmaar terugkomen, onverklaarbare fysieke klachten, of je bent overspannen, opgebrand/burn-out. Het leven voelt voor jou soms meer als 'overleven' in plaats van 'leven'. Je lijkt vast te zitten.

Je bent eraan toe om voor eens en voor altijd een shift te gaan maken van leven vanuit jouw hoofd, in survivalmodus, naar leven vanuit jouw hart, met rust en vertrouwen, in verbinding met jouw lichaam. Je bent er klaar voor om contact te gaan maken met jouw gevoelswereld, jouw emoties te leren reguleren, het te gaan loslaten van de dingen die jou niet meer dienen en te stoppen met vechten, vluchten, bevriezen of pleasen. Je bent eraan toe dat wat lang verstopt zat in beweging te laten komen. Je bent er klaar voor om te gaan samenwerken met jouw lichaam; jouw natuur en meer rust, (zelf)liefde en -vertrouwen te ervaren.

Van meegezogen worden in de ratrace, naar een stimulatie van jouw zelfhelend vermogen en een ontspannen en belichaamd bewust-ZIJN in het hier en nu

Vertrouw me: Je bent dichterbij dan je denkt.
Milou Glasbergen van Praktijk Voelgroei. Thuiskomen in je lichaam en verbinden met de natuur. Praktijk Voelgroei: Lichaamsgerichte Holistische Therapie en Reiki
Praktijk Voelgroei: voor de hoogebwuste vrouw die zichzelf weer wil voelen. Lichaamsgerichte Therapie, Holistischte Therapie en Reiki. Lichaamswerk, bewustzijn, healing, therapie
Milou Glasbergen van Praktijk Voelgroei: Eerst (veilig) voelen, dan groeien. Lichaamsgerichte Holistische Therapie en Reiki.

Jouw Lichaamsgericht Holistisch Therapeut in Leiden, Zuid-Holland!

Hi! Mijn naam is Milou Glasbergen. Ik omschrijf mijzelf als een nuchtere voelspriet met hoogsensitieve eigenschappen die in een relaxte, veilige setting een spiegel voorhoudt zodat de ander compleet zichzelf kan zijn, energie zal gaan stromen en emotie in beweging wil komen. Ik heb de titels van Holistisch Therapeut, Toegepast Psycholoog, Reiki Master, maar bovenal ‘ervaringsdeskundige’.

Het is mijn missie om bewuste vrouwen vanuit een holistische zienswijze weer (veilig) te leren laten voelen in en bij zichzelf; van overleven naar léven; terug naar 'huis'. Met als resultaat meer (lichaams)bewustZIJN en balans tussen lichaam, ziel en geest.

Hoe ik hier ben gekomen? 

Werk met mij

Holistische Therapie, Lichaamsgerichte Therapie, Coaching, Reiki, Stress, Burn-out, Overspannen

1

Lichaamsgerichte Holistische Therapie

Af van onverklaarbare klachten, regulering van jouw zenuwstelsel, stimulatie van jouw zelfhelend vermogen, veilig leren voelen in je lichaam en antwoorden krijgen d.m.v. Lichaamsgerichte Holistische Therapie door  een traject of een losse Diepgaande Helingssessie.

Op naar de kern en meer (lichaams)bewustZIJN. 

2

Reiki Behandeling

Behoefte aan ontspanning, een momentje voor jezelf? Reiki brengt je energiehuishouding weer in balans en werkt door op alle holistische niveaus. Het heft blokkades op en laat energie weer stromen. Je voelt je weer als herboren! Kies voor een losse behandeling of een traject: een boost voor jouw zelfhelend vermogen.

3

Reiki Cursussen

Activeer Reiki in jezelf.

Reiki werkt door op alle holistische niveaus.

Breng jezelf in verbinding met jouw lichaam en leer jouw zelfhelend vermogen (en dat van anderen) te stimuleren. Boek een Reiki 1 of Reiki 2 cursus, zowel individueel of in een groepje van max. 4.

Planten en bladeren

Charmaine (26) - Google Review

“Dankzij de hulp van Milou lukt het mij nu om toch op mijzelf te vertrouwen wanneer ik veel stress of angst ervaar. Het is erg fijn om veel meer rust te ervaren en echt vertrouwen te voelen in dat ik het kan! De sessies inclusief reiki hebben mij ook meer bewust gemaakt van mijn eigen gevoel en meer bij mijzelf gebracht. Zeker een aanrader dus!"
bottom of page