top of page
Verbinden met de natuur, Zenuwstelselregulatie, Reiki Healing bij Praktijk Voelgroei in Leiden

Reiki Healing

Behoefte aan ontspanning, een momentje voor jezelf? Reiki brengt je energiehuishouding weer in balans en werkt door op alle holistische niveaus. 

Wat is Reiki?
 

Reiki staat voor het ontvangen, gebruiken en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Je hoeft er niet in te geloven. Reiki brengt jou exact dat wat jij nodig hebt en aankunt op dat moment. 

Reiki is een holistische geneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt: fysiek (lichaam), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten en overtuigingen), energetisch (energie huishouding), spiritueel niveau (jouw ziel, jouw kern, zingeving)

De grondlegger van het hedendaagse Reiki is de Japanse genezer Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking van Reiki, door gebruik te maken van universele levensenergie via handopleggingen.

Als Reiki Master ben ik ingewijd tot de sterkste graad en kan ik met mijn behandelingen alle holistische niveaus bij je aanraken. Daarnaast ben ik als Reiki Master ook in de beschikbaarheid om jou op te leiden in alle Reiki graden. Hiervoor bied ik cursussen aan.  

Reiki Healing bij Praktijk Voelgroei in Leiden
Reiki Healing, Zenuwstelselregulatie, Lichaamsgerichte Therapie, Therapie, Energetisch werk, Lichaamswerk

Wat kan ik verwachten van een Reiki Healing sessie bij Praktijk Voelgroei?

Hoe verloopt een Reiki behandeling?

We beginnen met een lekker kopje thee of glaasje water en kletsen wat. We bespreken kort waarvoor je komt. Vervolgens mag je heerlijk met je ogen dicht op de behandeltafel gaan liggen, aangekleed en wel, en krijg je een dekentje over je heen. Makkelijke, loszittende kleding is gewenst ter ontspanning. Tijdens de behandeling wordt er niet gekletst. Door middel van verschillende handposities op jouw lichaam geef ik de Reiki door. Vind je het minder fijn om 'direct' aangeraakt te worden, dan zal ik mijn handen boven jouw lichaam houden. 

Wat kan ik ervaren tijdens een Reiki behandeling?

Warmte of kou, een gevoel van geborgenheid en je kunt je zwaar voelen worden. Ook spierschokken, tintelingen, kriebels, gapen, duizeligheid, druk op verschillende plekken, boeren, gerommel in je buik, emoties, inzichten en veel slikken zijn niet vreemd. 

Wat kan ik ervaren na een Reiki behandeling?

Ontspanning, vermoeidheid die loskomt, je voelt je schoner, positiever, meer geaard, verzachting, gedragen voelen, soms een beetje hoofdpijn of misselijkheid (detox) en meer bij jezelf kunnen blijven tijdens de drukte. 

Een aantal van de voordelen van Reiki:

- Reiki laat jouw zenuwstelsel ontspannen;

- Reiki ondersteunt bij beter slapen, focus en energie;

- Reiki versterkt je intuïtie;

- Reiki helpt je bij het wegnemen van energetische blokkades;

- Reiki laat op een zachte wijze onderdrukte emoties vrij;

- Reiki helpt bij het ontspannen en het verminderen van stress;

- Reiki helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en versterkt jouw immuunsysteem;

- Reiki versterkt de connectie met jouw authentieke zelf;

- Reiki versterkt zelfvertrouwen en zelfliefde;

- Reiki helpt je bij persoonlijke ontwikkeling.

Een Reiki Healing duurt ongeveer 75 minuten

en de investering in jezelf bedraagt € 79, - (incl. BTW) per sessie.

“Milou heeft mij door het geven van Reiki Healingsessies geholpen om beter in contact te komen met mezelf, mijn lichaam en emoties."
"De reiki behandelingen waren erg ontspannen en dit voelde ik periodes daarna nog steeds. Zeker een aanrader en zou graag weer een keer teruggaan."
“Een reiki sessie bij Milou is helend. Alsof je hele lichaam schoongemaakt wordt en vrijgemaakt wordt van blokkades. Na de sessie voelde ik me letterlijk herboren."
Planten en bladeren

Vragen?

Bel

+31 6 537 23 420

E-mail 

Volg

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
bottom of page