top of page
Diepgaande helingssessie, helen, zelfhelend vermogen, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling

Diepgaande helingssessie

In een 1:1 Diepgaande Helingssessie laat ik je landen in je lijf, begeleid ik jou in het aankijken van een specifiek thema, wegnemen van een energetische blokkade en het loslaten van wat jou niet meer dient.

Lieve vrouw,

De Diepgaande Helingssessie is voor jou wanneer je o.a.:

Al wat verder in jouw persoonlijke ontwikkeling bent, Je één bepaald thema wilt aankijken, Je iemand nodig hebt die even ondersteunt in het daar komen waar je naartoe wilt omdat het in je eentje (net) niet helemaal lukt, Je op een kruispunt staat en een klein duwtje nodig hebt, Je voelt dat er iets vastzit en het op geen enkele manier los krijgt, Je toe bent aan een nieuwe stap in je (levens)loopbaan of je al eerder een traject bij mij gevolgd hebt en behoefte hebt aan een 'APK-tje' ;).   
Diepgaande helingssessie, coregulatie

Wat kan ik verwachten?

Tijdens deze Diepgaande Landingssessie kijken we naar jouw thema of hulpvraag en van daaruit ga ik intuïtief te werk. Tijdens de sessie kan ik de volgende methodieken vanuit de Lichaamsgerichte Holistische Therapie inzetten: Reiki, Holistische Analyse, Innerlijk kindwerk, Somatische oefeningen, Geleide bodyscans en Meditaties,  Visualisaties, Ademhalingsoefeningen, (Familie) Opstellingen, EFT (Emotional Freedom Technique) en andere loslaatmethodieken.

 

Dit gebeurt grotendeels terwijl jij op de behandeltafel of op de grond op een matje ligt, waar ik co-reguleer en energie stuur door subtiele aanrakingen van jouw lichaam

We nemen alle tijd, brengen je zenuwstelsel tot rust waardoor je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en de energie weer zal gaan stromen!

 

Deze sessie zal jou doen herinneren aan het vergeten weten dat allang in jou zit, maar weer even gespiegeld mag worden. 

De duur van de sessie is 120 minuten.

De investering in jezelf bedraagt € 177, - (incl. BTW).

Lichaamsgerichte Behandeling bij Praktijk Voelgroei

Vragen?

Bel

+31 6 537 23 420

E-mail 

Volg

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
bottom of page